«Living in a Ghost Town»: Όταν οι Rolling Stones εμπνέονται από την καραντίνα
Το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο που δείχνει έρημους δρόμους και σταθμούς μετρό στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Κιότο και άλλες πόλεις
Οι Rolling Stones προσέφεραν… ικανοποίηση στους θαυμαστές τους σήμερα, καθώς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, το “Living in a Ghost Town”, μέρος του οποίου ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον νέο κορονοϊό.
Το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο που δείχνει έρημους δρόμους και σταθμούς μετρό στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Κιότο και άλλες πόλεις.
«Οι Stones βρίσκονταν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν νέο υλικό πριν από το lockdown κι υπάρχει ένα τραγούδι που πιστεύουμε ότι θα έχει απήχηση κατά τη διάρκεια όσων ζούμε αυτή τη στιγμή», σημειώνει ο Μικ Τζάγκερ σε ανακοίνωση.
«Το δουλέψαμε ενώ βρισκόμασταν σε απομόνωση. Και να το… ελπίζω να σας αρέσει».
Το διάσημο συγκρότημα εξήγησε ότι άρχισε να ηχογραφεί το τραγούδι στο Λος Άντζελες το 2019. Κατόπιν, καθώς εφαρμόζονταν οι περιορισμοί για την πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο, προσάρμοσαν ορισμένους στίχους και προσέθεσαν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό.
Στο βίντεο, ο Τζάγκερ διακρίνεται να τραγουδάει ενώ βρίσκεται σε ένα πολυτελές, διακοσμημένο με ξύλο δωμάτιο: «Η ζωή ήταν τόσο όμορφη και κατόπιν όλοι κλειστήκαμε μέσα. Νιώθω σαν ένα φάντασμα, να ζει σε μια πόλη φάντασμα».
Η κυκλοφορία του κομματιού έγινε μία εβδομάδα αφότου τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ερμήνευσαν το “You Can’t Always Get What You Want” από το σαλόνι του σπιτιού τους μέσω βιντεοδιάσκεψης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία “One World: Together At Home”.
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις
- Αναμένει διευκρινίσεις για το «απαγορευτικό» των ΗΠΑ η διεθνής ναυτιλία
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442