Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«...και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως»: Μνήμες και αισθήσεις στην παράσταση του Κ. Γαβρά

«…και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως»: Μνήμες και αισθήσεις στην παράσταση του Κ. Γαβρά

«...και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως» Η παράσταση του Κώστα Γαβρά που αναζητά μνήμες και αισθήσεις ταξιδεύοντας στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα θα προβληθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21.30 στη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο facebook. «Έγινε φανερό (…) πως δεν επρόκειτο να παρουσιάσουμε ένα “ακαδημαϊκό” […]

«…και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως»

Η παράσταση του Κώστα Γαβρά που αναζητά μνήμες και αισθήσεις ταξιδεύοντας στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα θα προβληθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21.30 στη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο facebook.

«Έγινε φανερό (…) πως δεν επρόκειτο να παρουσιάσουμε ένα “ακαδημαϊκό” θέαμα, μια επιστημονική μελέτη του ελληνικού τραγουδιού και των περιπετειών του μέσα στον χρόνο και την ιστορία, αλλά ένα θέαμα σαν περιπέτεια, όπου αναλογιζόμαστε ποιοι είμαστε… από πού ερχόμαστε… τις χαρές και τους καημούς μας, τα πετάγματα της ψυχής μας». Αυτή είναι η ματιά του σπουδαίου Κώστα Γαβρά στην παράσταση που σκηνοθέτησε και παρουυσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τον τίτλο  «…και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως».  Η παράσταση   δημιουργήθηκε «με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουμε τις ίδιες συγκινήσεις και στους θεατές. Ελπίζοντας επίσης ότι, φεύγοντας ο θεατής από το Μέγαρο Μουσικής, θα έχει αποκομίσει την αίσθηση της ενότητας που υπάρχει στους ήχους, στην ποίηση και στις εποχές. Κι αυτή είναι η ελληνική ενότητακαταξιωμένος διεθνώς κινηματογραφιστής» σημειώνει ο διεθνώς καταξιωμένος κινηματογραφιστής.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024