Καυστικός ήταν ο Ιβάν Ράκιτιτς για τα συνεχόμενα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει από τη Βαρκελώνη. Ο Κροάτης μέσος τόνισε με νόημα ότι δεν είναι… σακί με πατάτες για να τον πάνε όπου θέλουν.
«Δεν είμαι σακί με πατάτες για να με πας όπου θέλεις. Μπορείς πάντα να μιλήσεις μαζί μου, γιατί για μένα το σημαντικό είναι να βρίσκομαι σε μία ομάδα που με υπολογίζουν. Σέβομαι και θέλω να με σέβονται» σχολίασε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.
Σε ότι αφορά τη μακροχρόνια σύνδεση του με τη Σεβίλλη, ο Ράκιτιτς υποστήριξε πως δεν έλαβε τηλέφωνο ούτε στα γενέθλια του:
«Να σου πω την αλήθεια, έχω συνδεθεί με πολλές ομάδες. Εγώ έχω πει ότι μου αρέσει να ζω στη Βαρκελώνη και να παίζω στη Μπαρτσελόνα.
Με ρωτούν για τη Σεβίλλη. Μου αρέσει η πόλη, ζει η οικογένεια μου, αλλά κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Όλοι ξέρουν τον αριθμό, αλλά ο Μόντσι δεν με πήρε ούτε στα γενέθλια μου».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.