Ετοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού δηλώνει ο Ιωάννης Κωστή.
Ο νεαρός Κύπριος, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τους Πειραιώτες αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, τόνισε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει και να παλέψει για να κερδίσει μία θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. «Χρειάζεται να δουλέψω πολύ, για να γίνω ακόμα καλύτερος, πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Πολίτης:
Για το πως νιώθει που θα παίξει στην ομάδα του Πειραιά: «Όχι, δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Τώρα, είμαι στη Σαλαμίνα και παίζω για αυτήν. Τη νέα χρονιά που θα πάω στον Ολυμπιακό, θα συγκεντρωθώ σε αυτόν».
Για το αν αισθάνεται πίεση λόγω Ολυμπιακού: «Ναι. Ήθελα και θέλω να εκμεταλλευτώ τη φετινή χρονιά, για να πάω όσο πιο έτοιμος γίνεται».
Για το αν αισθάνεται πίεση, επειδή θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Κύπρο: «Όχι, δεν νιώθω πίεση. Το αντίθετο. Μου δίνει ώθηση να προσπαθήσω περισσότερο για να μην τους διαψεύσω. Έτσι κι αλλιώς, δεν νιώθω ότι έκανα κάτι ακόμα. Χρειάζεται να δουλέψω πολύ, για να γίνω ακόμα καλύτερος».
Για το ποιες είναι οι επαφές του με τους Πειραιώτες: «Μου έστειλαν προγράμματα διατροφής, γυμναστηρίου και τέτοια… Δεν μιλήσαμε ακόμα για το πότε θα πάω πάνω. Το αρχικό πλάνο ήταν να πήγαινα τώρα τον Απρίλιο να βρω διαμέρισμα αλλά… Ήλθε όλο αυτό με τον κορονοϊό και όλα μπήκαν στην άκρη».
Για το αν θα παίξει στον Ολυμπιακό ή θα παραχωρηθεί με δανεισμό: «Δύσκολη ερώτηση. Τα νιώθω όλα. Μπορεί και να μείνω, μπορεί και να με παραχωρήσουν δανεικό για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες… Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω.
Όμως, ακόμα κι αν πάω δανεικός, θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν θα νιώσω, στην περίπτωση που πάω σε άλλη ομάδα, ότι δεν με εμπιστεύονται. Για να με αποκτήσουν, σημαίνει ότι με εμπιστεύονται, ότι βλέπουν κάτι σε μένα.
Ξέρω, ότι και εγώ από την πλευρά μου πρέπει να βάλω ακόμα πιο γερές βάσεις, να δουλέψω σκληρά, είτε για να παίξω στον Ολυμπιακό, είτε για να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ό,τι κι αν γίνει θα το δω θετικά».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.