Πρόκειται για το επόμενο μεγάλο ταλέντο του γαλλικού μπάσκετ. Ο Τεό Μαλεντόν, αν και μόλις 19 ετών, μας συστήθηκε φέτος με την Βιλερμπάν και στην πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα ήταν εξαιρετικός. Και από ότι φαίνεται οι 7,1 πόντοι κατά μέσο όρο και οι 2,3 ασίστ ανά αγώνα ήταν τα εισιτήρια για το ΝΒΑ.
Οι σκάουτερ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τον τσεκάρουν εδώ και καιρό, πολλοί τον είχαν δει και στην χώρα μας όταν έπαιξε η Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τον έχουν προσεγγίσει μέσω του εκπροσώπου τους. Όπως τονίζει λοιπόν το ESPN, ο Μαλεντόν θα δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ, όποτε κι αν αυτό γίνει.
Οι μέχρι στιγμής προβλέψεις κάνουν λόγο για τις θέσεις της λοταρίας και η λογική λέει πως η φετινή του χρονιά στην Ευρωλίγκα, προς το παρόν θα είναι η… μοναδική του.
Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ την αναμέτρηση Ελλάδα – Ιταλία για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του ΣΤ’ ομίλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Ουαλία όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του με αγκωνιά, ρίχνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο στο έδαφος!
Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θα έχει ηγετικό ρόλο κόντρα στην Λεβερκούζεν, όπως είχε και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Καϊράτ στο φετινό champions league
LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Λεβαδειακός για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.