Την άποψη ότι πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν στην Serie A λόγω του κορωνοϊού εξέφρασε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο ο οποίος πρότεινε την επόμενη σεζόν σε όλα τα γήπεδα της χώρας η είσοδος να είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Όλοι πρέπει να κάνουμε… θυσίες, γι’ αυτό και είχα μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουν… θυσίες για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Να αποφασίσουμε όλες οι ομάδες και την νέα χρονιά να ανοίξουμε τις πόρτες για να παρακολουθήσει ο κόσμος δωρεάν τους αγώνες, όσους χάνουν φέτος από την κρίση.
Για μένα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να γίνει καμία απονομή, όλα να ακυρωθούν. Ξέρω ότι στεναχωρώ κάποιους αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στην Γουχάν ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα τελείωσαν στις 8 Απριλίου. Μιλάμε για 2,5 μήνες μετά. Αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ιταλία, οι ομάδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στα τέλη Μαίου και οι αγώνες τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Αν μετά δώσεις έναν μήνα για διακοπές, έναν μήνα για προετοιμασία, το επόμενο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα κερδίσει κανείς το Σκουντέτο».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.