Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να διαλέξει τα 15 κορυφαία ποδοσφαιρικά ταλέντα, για λογαριασμό του παιχνιδιού καρτών «Topps Exclusive Champions League 2019/20», βάζοντας τους στην κατηγορία «Youth on the rise» και κάνοντας ένα σχόλιο για τον καθένα.
Αναλυτικά η λίστα του Μέσι και όσα είπε γι’ αυτούς:
Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ένας φουλ μπακ, ο οποίος είναι εντυπωσιακός και στην επίθεση. Εχει όλο το μέλλον μπροστά του».
Κρίστιαν Πούλισιτς: «Έχει απίστευτη ισορροπία και ταχύτητα».
Μέισον Μάουντ: «Τον έχω δει να παίζει. Εχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας από τους καλύτερους».
Φιλ Φόουντεν: «Κάνει απίστευτα πράγματα στο ματς. Μεγάλο ταλέντο».
Τζέιντον Σάντσο: «Η ικανότητα του να προσπερνάει τους αμυντικούς είναι εντυπωσιακή».
Λούκα Γιόβιτς: «Ένας μαγικός παίκτης ο οποίος κάνει τα απίθανα, πιθανά».
Κάι Χάβερτς: «Η ψυχραιμία που έχει όταν φτάνει στην εστία, είναι εκπληκτική και πόσω μάλλον για έναν τόσο νέο ποδοσφαιριστή».
Εντερ Μιλιτάο: «Είναι ιδιαίτερο ταλέντο και ένας σκληρός ανταγωνιστής».
Ουσμάν Ντεμπελέ: «Η ταχύτητα του ακόμα και στις προπονήσεις είναι τρομακτική».
Χουσέμ Αουάρ: «Είναι πάντα τόσο ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά».
Φράνκι Ντε Γιογνκ: «Ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω δει στην ηλικία του».
Ζοάο Φέλιξ: «Ένας από τους εντυπωσιακούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο».
Κιλιάν Εμπαπέ: «Είναι τόσο γρήγορος και τα τελειώματα του είναι απίστευτα. Πολύ επικίνδυνος».
Ζόσουα Κίμιχ: «Ένας φουλ μπακ με μεγάλο ταλέντο στις ασίστ».
Μπέντζαμιν Παβάρ: «Ένας κλασσικός αμυντικός με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).