Ινφαντίνο : Να γίνονται λιγότερες διοργανώσεις με λιγότερα ματς σκέφτεται η UEFA
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο μίλησε για τις σκέψεις της UEFA για τους επόμενους μήνες τονίζοντας ότι εξετάζουν λιγότερα τουρνουά και ταυτόχρονα λιγότερα παιχνίδια.
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έδειξε να σκέφτεται ένα νέο τρόπο διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, με λιγότερα τουρνουά και λιγότερα ματς, τουλάχιστον για λίγο καιρό.
Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της FIFA τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους και τις επιλογές μας. Ίσως να κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο… Να εξετάσουμε διαφορετικά φορμάτ τουρνουά. Λιγότερες διοργανώσεις, αλλά με περισσότερο ενδιαφέρον.
Ίσως και λιγότερες ομάδες, με περισσότερη ισορροπία στη δυναμική. Ίσως και λιγότερα παιχνίδια για να προστατεύσουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών. Δίχως ωστόσο να χάνεται το επίπεδο του ανταγωνισμού».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.