Από σήμερα το πρωί εφαρμόζονται τα νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές της χώρας, όπου η απόσταση μεταξύ των πάγκων είναι πέντε μέτρα, ενώ μειώνονται κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού
Η πρώτη μέρα της καθολικής απαγόρευσης βρίσκει τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών με ελάχιστους πάγκους και χαμηλή καταναλωτική κίνηση.
Οι λαϊκές, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την διασφάλιση της δημόσιας Υγείας, λειτουργούν με τους μισούς παραγωγούς, οι πάγκοι των οποίων έχουν πλέον απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον.
Στη συνέχεια, εκ περιτροπής ανά εβδομάδα θα εναλλάσσονται οι παραγωγοί.
Την ίδια στιγμή, από σήμερα, Δευτέρα έως 25 Απριλίου 2020, αναστέλλεται προσωρινά η δραστηριότητα στις λαϊκές αγορές όσων κλάδων απαιτείται μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια.
Στην Λαϊκή αγορά στου Ζωγράφου τώρα. Τα μέτρα μας εφαρμόζονται ευλαβικά. Τους ευχαριστώ όλους pic.twitter.com/USMP0OwFHS
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας