Ζέτα Δούκα: «Ο χώρος μας έχει άτομα που παρενοχλούν γυναίκες»
Η Ζέτα Δούκα μιλάει για τον νέο της ρόλο και τα περίεργα κυκλώματα στον χώρο του θεάματος.
Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά ήταν η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» και τη χαρά που έχει για το ρόλο αυτό καθώς τα γυναικεία δικαιώματα έρχονται σε πρώτο πλάνο.
Προτρέπει τις γυναίκες να μιλάνε αν δεχτούν σεξουαλική παρενόχληση
«Χαίρομαι γι’ αυτό τον ρόλο τώρα που τα γυναικεία δικαιώματα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Όχι, σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δεχτεί γιατί θα είχα βγει να το δηλώσω. Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, όμως, θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα και μάλιστα ονομαστικά. Εύχομαι γυναίκες που το έχουν ζήσει να βγουν και να το πουν δημόσια. Γνωρίζω κάποιες γυναίκες από αυτές, αλλά δεν μιλάνε. Το κρατάνε μυστικό γιατί φοβούνται. Σε κάθε χώρο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Ο χώρος μας τους γνωρίζει. Απλά αν δεν έχει γίνει σε εμένα και έχει γίνει σε μία φίλη μου, δεν μπορώ βγω και να πω κάτι» τόνισε η γνωστή ηθοποιός, Ζέτα Δούκα.
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
- Νεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό
- Γεραπετρίτης: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας – Έχουν γίνει βήματα στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442