Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός-Ισπανία: Σε εξέταση ανίχνευσης του ιού υπεβλήθη η βασίλισσα Letizia

Κοροναϊός-Ισπανία: Σε εξέταση ανίχνευσης του ιού υπεβλήθη η βασίλισσα Letizia

Κρούσμα κοροναϊού σε κυβερνητικό μέλος φαίνεται να ήρθε σε κοντινή επαφή μαζί της

Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας έκανε τεστ για κοροναϊό μετά από διάγνωση μιας κυβερνητικού υπουργού που πρόσφατα διαγνώστηκε με την ασθένεια. Η πρώην δημοσιογράφος τράβηξε τα χέρια της με την υπουργό Ισότητας, Ειρήνη Μοντερό, όταν έφτασε σε εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή στη Μαδρίτη, στην οποία παρέστησαν και οι δύο.

Απεικονίζονται να δίνουν το ισπανικό φιλί στο μάγουλο καθώς η Letizia. Επιβεβαίωση ότι η βασίλισσα έκανε τεστ μαζί με τον Ισπανό βασιλιά Φελίπε VI ήρθε μετά την ανακοίνωσή της ότι η κ. Montero είχε γίνει η πρώτη υπουργός της ισπανικής κυβέρνησης που διεγνώσθη με κοροναϊό.

Η ίδια και ο σύντροφος Pedro Iglesias, ένας από τους αναπληρωτές πρωθυπουργούς της Ισπανίας, έχουν εγκατασταθεί σε καραντίνα. Ένας εκπρόσωπος της Βασιλικής Οικογένειας της Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι τεστ σε μονάρχες πραγματοποιούνταν λόγω της κυβερνητικής συμβουλής και της «πρόσφατης δημόσιας δραστηριότητας» της βασίλισσας Letizia.

Τα αποτελέσματα αναμένονται να δημοσιοποιηθούν αύριο. Ο βασιλιάς Φελίπας Α ‘έχει ακυρώσει μια συνάντηση που έπρεπε να πραγματοποιήσει σήμερα με τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Μάριγια Πέτσινοβιτς. Την Τετάρτη οι ισπανοί βασιλείς είχαν μεσημεριανό γεύμα με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν και τη σύζυγό του στο παλάτι του Elysee.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν από τον κοροναϊό στην Ισπανία έχει φτάσει τους 86. Στις 1 μ.μ. σήμερα ο αριθμός των περιπτώσεων κοροναϊού ανήλθε στα 2.968 άτομα, 816 περισσότερα από χθες.

Σχεδόν 1.400 βρίσκονται στη Μαδρίτη, όπου τα σχολεία διατάχτηκαν να κλείσουν χθες για δύο εβδομάδες. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης επίσης τέθηκαν σε καραντίνα μετά την εμφάνιση κρούσματος σε παίκτη μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης που βγήκε θετικός στον κοροναϊό.

Πηγή: dailymail.co.uk

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024