Η έξαρση του κοροναϊού δοκιμάζει τις αντοχές του υγειονομικού συστήματος, καθώς στα νοσοκομεία αναφοράς καταγράφονται ελλείψεις και ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα.
Η έξαρση του κοροναϊού δοκιμάζει τις αντοχές του υγειονομικού συστήματος, καθώς στα νοσοκομεία αναφοράς καταγράφονται ελλείψεις και ανακύπτουν σοβαρά προβλήματα.
Η κάμερα του MEGA αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατούσε τη Δευτέρα (10/03) στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Στο εν λόγω νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής για τον κοροναϊό, η κατάσταση είναι δραματική. Μέσα στο χώρο εξέτασης για όσους έχουν συμπτώματα, δεν βρίσκεται κανείς.
Την ίδια στιγμή, ο χρόνος αναμονής μπορεί να ξεπεράσει και τις τέσσερις ώρες, και μάλιστα υπό βροχή και μέσα στις λάσπες, καθώς ο χώρος αναμονής είναι υπαίθριος.
Εκπαιδευτικός με συμπτώματα μίλησε αποκλειστικά στο MEGA, εξηγώντας πως ζει με την αγωνία για την επόμενη μέρα. Αν δεν προλάβει να εξεταστεί, θα πρέπει να βρεθεί ανάμεσα σε εκατοντάδες μαθητές.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»