Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων το πρωί της Τετάρτης (26/2) και ο θάνατος του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.
Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν, ως γνωστόν, δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ και δεν το είχε κρύψει ποτέ αυτό.
Η διοίκηση της «Ένωσης» λοιπόν, για να τιμήσει τη μνήμη του, αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική της Basket League.
Κι έτσι έγινε. Παίκτες, προπονητικά τιμ και οπαδοί κράτησαν ευλαβικά ενός λεπτού σιγή, για έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.