Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού συμπλήρωσαν φέτος 20 χρόνια. Δύο δεκαετίες με έμφαση στη διαπαιδαγώγηση, στο μπόλιασμα των παιδιών με τα αθλητικά ιδεώδη και φυσικά στη διαμόρφωση ποδοσφαιριστών που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα των Ερυθρόλευκων.
Με αφορμή την επέτειο αυτή, διεξήχθησαν τουρνουά ανάμεσα σε παιδιά που είναι γεννημένα το 2010, προκειμένου να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού.
Η σχετική ενημέρωση:
«20 χρόνια Σχολές – 20 δράσεις
Οι δράσεις συνεχίζονται για τη συμπλήρωση 20 χρόνων των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού! Αυτή τη φορά, σειρά είχαν τα παιδιά των Σχολών της Αθήνας γεννημένα το 2010, τα οποία βρέθηκαν την Κυριακή 23/2 στο Ρέντη.
Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε αγώνες 7Χ7, φορώντας το επετειακό μπλουζάκι των Σχολών για τα 20 χρόνια, αγωνιζόμενα σε ημίχρονα των 15’, με την κάθε ομάδα να δίνει τέσσερα παιχνίδια.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα παιχνίδια έγιναν καθαρά για διασκέδαση, χωρίς να κρατηθεί σκορ και χωρίς διαιτητή, με σκοπό τα παιδιά να περάσουν υπέροχα!
Στη Δράση συμμετείχαν οι κεντρικές Σχολές (Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια) με τέσσερα τμήματα, αλλά και οι Αρτέμιδα, Βούλα, Γλυκά Νερά, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Μενίδι, Πεντέλη, Σαλαμίνα 🔴⚪️ #olyfcacademy #olympiacos #soccerschool»
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
20 χρόνια Σχολές – 20 δράσειςΟι δράσεις συνεχίζονται για τη συμπλήρωση 20 χρόνων των Σχολών ποδοσφαίρου του…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.