«Πληρώνει την ρήτρα του Μπράιτγουαϊτ η Μπαρτσελόνα»
Διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα του Μάρτιν Μπράιτγουαϊτ είναι η Μπαρτσελόνα, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την Λεγκανές.
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα σε αναζήτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ στη γραμμή κρούσης.
Ο Κίκε Σετιέν έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρτιν Μπράιτγουαϊτ και σύμφωνα με την Mundo Depotivo, η διοίκηση της Πρωταθλήτριας Ισπανίας θα διαπραγματευτεί με την αντίστοιχη της Λεγκανές για την ρήτρα του 28χρονου επιθετικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δυο πλευρών, οι μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα των 18 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα θέλει να παρουσιάσει τον παίκτη την Πέμπτη (20/2) με σκοπό να ενσωματωθεί στα πλάνα του Σετιέν το συντομότερο δυνατό.
Την εφετινή σεζόν, ο Δανός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey.
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα
- Η Ρεάλ θέλει τον Ολίσε και προσφέρει αστρονομικό ποσό στη Μπάγερν για να τον αποκτήσει
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Το όνομα του Άρη ακούστηκε στο Χιούστον του Τέξας (pic)
- Το γήπεδο της Ντιναμό Βουκουρεστίου θα πάρει το όνομα του Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442