Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε από την UEFA με 2 χρόνια αποκλεισμό από το Champions League 30 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο για παραβίαση του Financial Fair Play.
Οι «πολίτες», σύμφωνα με την UEFA, έχουν παραπλανήσει σοβαρά το οικονομικό επιτελείο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και έχουν παραβιάσει τους κανόνες και τον κώδικα δεοντολογίας του Financial Fair Play σε τέτοιο βαθμό που δεν αρκεί πλέον η απαγόρευση μεταγραφών.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αποκάλυψε… ότι ο Καλπαζίδης κατέθεσε πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «σίτιζενς»,μετά τις εξελίξεις αυτές και ο Σεΐχης Μανσούρ το σκέφτεται σοβαρά.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει