Δεν είναι και λίγο. Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο και Νέλσον Ολιβέιρα. Μια επιθετική τριπλέτα που μπορεί να κάνει χαρούμενο τον Μάσιμο Καρέρα. Ευτυχισμένο. Και να προκαλέσει εφιάλτες σε κάθε αντίπαλη άμυνα.
Η συνεργασία των δύο πρώτων υπέγραψε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πάσα του Λιβάγια, υπέροχο τελείωμα του Αραούχο. Γράφτηκε με αυτό το γκολ η ιστορία του ντέρμπι, του πρώτου νικηφόρου ντέρμπι της ΑΕΚ έπειτα από 13 σερί αποτυχημένες προσπάθειες.
Ο Ολιβέιρα αδημονεί να συνεργαστεί μαζί τους. Να επιστρέψει και να μπει στο γήπεδο.
Ο πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, παρότι χθες ο Μάσιμο Καρέρα είχε δώσει ως δώρο για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ρεπό στους παίκτες του, βρέθηκε στα Σπάτα και ακολούθησε εκ νέου τη θεραπεία του.
Ο διεθνής φορ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στη δράση και γι’ αυτόν το λόγο κάνει ό,τι περνάει από τα πόδια του για να το πετύχει.
Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τεθεί τελικά στη διάθεση του Καρέρα, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τη «φονική» τριπλέτα Αραούχο, Λιβάγια και Ολιβέιρα.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς όσα χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός μόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει καταφέρει να νικήσει ο Ολυμπιακός.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.