Ο Αιγύπτιος επιθετικός «χτύπησε» στο 90’ και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια τεράστια νίκη επί του Ατρομήτου. Δεν είναι πρώτη φορά που σκόραρε το καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. Το είχε ξανακάνει πέρσι στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όταν είχε σκοράρει στο 90+2’!
Δημοτικό στάδιο Περιστερίου: Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο 0-0 στο 90΄.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σηκώνει το κεφάλι του, βλέπει την κίνηση του Αχμέντ Χασάν, κάνει μια γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Αιγύπτιος επιθετικός με ωραία κεφαλιά νικάει τον Μέγιερι για το 1-0!
Ο διεθνής στράικερ «χτύπησε» στο κατάλληλο σημείο, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο σημαντικά γκολ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.
Ένα γκολ, που έδωσε στην ομάδα του Πειραιά μια τεράστια νίκη, με την οποία παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, παρότι έπαιζε με 10.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.