Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Περέιρα δεν τελειώνει το πρωτάθλημα!

Με Περέιρα δεν τελειώνει το πρωτάθλημα!

Γερή «δόση»… εξυγίανσης και αυτή την αγωνιστική με τους διαιτητές του Περέιρα να στήνουν «μπλόκο» στον Ολυμπιακό και να απλώνουν χαλί στον ΠΑΟΚ. Έτσι δεν τελειώνει το πρωτάθλημα…

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Στα χρόνια της… εξυγίανσης όλα είναι πιθανά. Όλα μπορούν να συμβούν χωρίς ντροπή, ωμά.

Με τους διαιτητές του Περέιρα να κάνουν «θραύση» και αυτή την αγωνιστική επιδιώκοντας ξανά να αλλάξουν – αλλοιώσουν την βαθμολογία.

Το +2 του Ολυμπιακού βλέπετε ενοχλεί το «σύστημα» που ήξερε πως στο Περιστέρι ήταν η τελευταία ευκαιρία για να μην χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να τον υποδεχθεί κυνηγώντας στην βαθμολογία.

Έτσι ο Ελβετός που μας κουβάλησε ο Περέιρα από τα αζήτητα, μιλάμε για διαιτητή 3ης κατηγορίας, έκανε αυτό που του συνέστησε το… σύστημα. Σφύριξε για να κόψει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Άφησε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες στο 73΄ για να «κλειδώσει» τουλάχιστον πως δεν θα έρθει διπλό, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Χασάν που τους «κάρφωσε» όλους στο 90΄.

Την ίδια ώρα που ο Ελβετός έκανε… πάρτι «εξυγίανσης» στο Περιστέρι ένα από τα γνήσια-τέκνα της «εξυγίανσης» ο Φωτιάδης… ίδρωνε από το άγχος στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τα δεύτερα του ΟΦΗ (χωρίς 8 παίκτες) αλλά στο πρώτο 45λεπτο δεν βλεπόταν!

Ζερό το καντράν. Με το που το «κάρφωσε» ο Χασάν στο Περιστέρι βουρ στον πατσά από τον Φωτιάδη και όποιος βούταγε στην περιοχή του ΟΦΗ, πέναλτι. Δύο απανωτά για να τελειώνει το ματσάκι, να ξεκλειδώσει η άμυνα, να μείνει ο ΠΑΟΚ στο -2.

Όλα αυτά από την ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα που θυμίζουμε πως ελέγχει απόλυτα η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που βλέπει και αναγνωρίζει πως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν κάνει, είναι επικίνδυνος, κάνει τα… δικά του, του «δικού μας» αλλά σφυρίζει αδιάφορα!

Και το πρωτάθλημα που οδεύει για το τέλος της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Όσο ο Περέιρα είναι στη θέση του και ελέγχει απόλυτα την διαιτησία τόσο οι πιθανότητες να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα χάνονται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024