Ολυμπιακός Β’: Το buzzer beater του Πετρόπουλου (vid)
Οι Ερυθρόλευκοι με το τρίποντο του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ κατέκτησαν τη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη, σπάζοντας το αήττητό του ρεκόρ στην Α2 Ανδρών.
Ένα ματς «θρίλερ» πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Χαρίλαο Τρικούπη. Η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων ήταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά, οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν και γύρισαν το ματς, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Ο Χαρίλαος Τρικούπης βρέθηκε στις βολές, είχε 1/2 και ο Ανδρέας Πετρόπουλος αφού κατέβασε το ριμπάουντ, έτρεξε την επίθεση των γηπεδούχων.
Σταμάτησε στο τρίποντο και χωρίς δεύτερη σκέψη «εκτέλεσε» τους Μεσολογγίτες διαμορφώνοντας το τελικό 72-71 εν μέσω αποθέωσης.
Δείτε το βίντεο με το τρίποντό-νίκης του Πετρόπουλου:
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»