Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται ο Ντε Πο αλλά όχι ο Μάντσον.
Η ενημέρωση του Ατρόμητου:
«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 22η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Περιστέρι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.
Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ντε Πο, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!