Συνεχίζονται οι πιέσεις : Χάκαραν τη σελίδα του Αυγενάκη
Το κύμα πίεσης και εκβιασμού από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με κάθε μορφή, καθώς χάκαραν τη σελίδα του Λευτέρη Αυγενακη και εκεί που ήταν το σήμα της Νέας Δημοκρατίας έβαλαν το σήμα του Ολυμπιακού
Η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με το Δικέφαλο του βορρά να πιέζει και να εκβιάζει με κάθε τρόπο.
Οι πιέσεις συνεχίζονται με κάθε μορφή, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να είναι θύμα αυτών, καθώς χάκαραν τη σελίδα του και, αντί για το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν πλέον δεκάδες σήματα του Ολυμπιακού.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ εκβιάζουν με κάθε τρόπο και απειλούν με κινητοποιήσεις, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης για υποβιβασμό πήρε θέση υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά.
Συγκεκριμένα, ο Αυγενάκης παρενέβη στην απόφαση της Επιτροπής και με μήνυμά του πήρε το μέρος του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Ωστόσο, σήμερα η ιστοσελίδα του υφυπουργού βρέθηκε στο «στόχαστρο» χάκερ, δείγμα του πανικού που έχει επιφέρει η απόφαση της ΕΕΑ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.