Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ θα συζητούσε πρόταση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της εφόσον βέβαια θα την ικανοποιούσε οικονομικά και φυσικά εξαίρεση δεν αποτελεί η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.
Για τον Κροάτη μάλιστα υπήρξαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες ομάδα της Κίνας ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση με τον ίδιο τον Λιβάγια να φέρεται ενήμερος για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με τον μάνατζέρ του δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη πρόταση για τον 26χρονο άσο.
Συγκεκριμένα, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ»: «Μέχρι σήμερα και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Μάρκο».
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.