Στη ΜΕΘ του ΓΝΑ μεταφέρθηκε ο Τάσος Μπουντούρης
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, μεταφέρθηκε ο Τάσος Μποντούρης, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, μεταφέρθηκε ο Τάσος Μποντούρης, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου.
Η διακομιδή του στο 251 ΓΝΑ έγινε από ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος με τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.
Ο «χάλκινος» ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, o Τάσος Μπουντούρης οδηγώντας τη μηχανή του επιχείρησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή. Ωστόσο έχασε το έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά του.
Μάλιστα, κατά τρομερή σύμπτωση, οδηγός του οχήματος πάνω στο οποίο έπεσε ο Τάσος Μπουντούρης ήταν ένας άλλος άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος.
Ποιος είναι ο Τάσος Μπουντούρης
Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1955. Μεγαλωμένος στις αλάνες της Πειραϊκής μαγεύεται από τα σκαριά των ιστιοπλοϊκών που βλέπει αραγμένα και μυείται σιγά-σιγά στα μυστικά των πανιών.
Ο Τάσος Μπουντούρης είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει έξι συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και από αυτές τις τέσσερις μπήκε μέσα στην πρώτη οκτάδα, κάτι που αποτελεί εντυπωσιακό επίτευγμα. Στους ολυμπιακούς της Μόσχας το 1980 συμμετέχοντας με σκάφος τύπο Soling, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.
Σε ολυμπιακές διοργανώσεις έχει τρέξει σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες (Finn, Soling και Star).
Αθλητής με διεθνή αναγνώριση, έχει συμμετάσχει σε περισσότερους Ολυμπιακούς Αγώνες από κάθε άλλο Έλληνα αθλητή.
Τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2000, όπου και αποσύρθηκε οριστικά από την ενεργό δράση.
- «Εθνικό σοκ» και «ντροπή»: Η αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας όπως αποτυπώθηκε στα ΜΜΕ της χώρας (pics)
- Τσιμίκας και Σομποσλάι τα είπαν μετά το Ουγγαρία-Ελλάδα (vid)
- Super League: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out
- Volley League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, πράξη 3η στο Μετς
- Οι Αντετοκούνμπο έγραψαν Ιστορία στο NBA: Η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ίδιο ρόστερ (pics, vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/4): Δράση με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ και μπασκετικές μάχες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
- Απογοήτευση στην Ιταλία για τον αποκλεισμό – Γκατούζο: «Αν κάποιος με τρυπήσει, δεν υπάρχει αίμα…»
- Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι 48 ομάδες της τελικής φάσης και οι 12 όμιλοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442