ΠΑΟΚ : Εκτός με Λαμία οι Ελ Καντουρί και Στοχ, ατομικό ο Ζαμπά
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή ενόψει της Λαμίας, αφήνοντας εκτός Ελ Καντουρί και Στοχ. Ατομικό έκανε ο Ζαμπά.
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει της αυριανής (23/1, 19:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague.
Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του «δικεφάλου του βορρά» ο Αμπέλ Φερέιρα ασχολήθηκε κυρίως με την επιθετική ανάπτυξη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λαμία.
Εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί (κρίθηκε ανέτοιμος) και ο Μίροσλαβ Στοχ (ταλαιπωρείται από ίωση), ενώ ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους ποδοσφαιριστές μερικά ακόμα πράγματα τακτικής φύσεως, που είχαν να κάνουν κυρίως με το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo και δίτερμα στο φινάλε.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ , που έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.
Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη στη Φθιώτιδα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.