Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ αλλά και την εμφάνιση του Σιμάνσκι, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο.
«Όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες αναγκαστικά πρέπει να αλλάζεις παίκτες. Να βάζεις τους πιο φρέσκους. Ηταν ένα πολύ καλό ματς. Οι παίκτες έτρεξαν, προσπάθησαν και το άξιζαν».
Για τον Σιμάνσκι: «Το συζητήσαμε μαζί του και τον είδα σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Γι’ αυτό αποφάσισα να τον βάλω και αντεπεξήλθε πολύ καλά».
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.