Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκέψη για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ

Σκέψη για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ

Ειπώθηκε από τον Χούμπελ μπροστά στην κάμερα. Ήταν μια κουβέντα που έγινε εντός της αίθουσας. Και μια σκέψη σοβαρή. Να σφυρίξουν όλα τα ματς των πλέι οφ ξένοι διαιτητές.

«Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ». Τάδε έφη Χέρμπερτ Χούμπελ, έξω από την αίθουσα του «Μεγάλη Βρετανία». Τα είπε γιατί ειπώθηκε εντός της αίθουσας η σκέψη να δούμε πράγματι περισσότερους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ. Η σκέψη δεν είναι μονάχα αυτή. Υπάρχει και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό.

Υπάρχει η σκέψη όχι απλά να υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές. Αλλά να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές. Σε όλα τα ματς. Και όχι μόνο σε αυτά των «big 4», όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα έξοδα. Μα εδώ μιλάμε για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση.

Και το πρωτάθλημα στα πλέι οφ δε θα κριθεί μόνο στα μεγάλα ντέρμπι. Αλλά σε όλα τα ματς. Κάθε αγωνιστική θα κρίνει τίτλο. Κάθε σφύριγμα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι Ελληνες διαιτητές στα ματς που σφυρίζουν έχουν κρίνει πολλά φετινά αποτελέσματα. Με… κορωνίδα αυτό του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Σε επόμενες συναντήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και να φανεί αν πράγματι θα πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση οι άνθρωποι της FIFA/UEFA και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024