Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίμος: «Δίκαιη νίκη, αλλά θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς»

Σίμος: «Δίκαιη νίκη, αλλά θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 2-1.

Ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη (1-2) και επέστρεψε στις νίκες.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιώργος Σίμος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνισή τους απέναντι στους Κυανέρυθρους. Ωστόσο, ο Ελληνας προπονητής τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να τελειώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια, όταν είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίμος:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «H ομάδα μας κατάφερε να επιστρέψει σε μια αρκετά καλή απόδοση. Είχαμε καιρό να έχουμε μια απόδοση όπως σήμερα και αυτό είναι ευχάριστο για εμάς και νομίζω ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε.

Εμείς όπως κάθε φορά συνεχίζουμε και αύριο έχουμε προπόνηση γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς. Εύχομαι στον Πανιώνιο καλή τύχη και κάθε καλό για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το αν θα γίνουν τελικά κάποιες προσθήκες μέχρι το τέλος των μεταγραφών: «Γίνονται ενέργειες, δεν έχουμε όμως νέα ακόμα. Αν υπάρξουν νέα θα μαθευτούν. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι μόνο αν βρούμε κάτι που θα ανεβάσει την ποιότητα μας θα πάρουμε παίκτη. Γίνονται προσπάθειες αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη γιατί δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη».

Για το αν έχει παράπονο από τους παίκτες του ότι δεν τελείωσαν το ματς πιο νωρίς και μπορούσαν να ισοφαριστούν στο τέλος από τον Πανιώνιο: «Σίγουρα θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς. Το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό γιατί το έχουμε ξαναπληρώσει.

Σε κάποια ματς έπρεπε να τα τελειώσουμε νωρίτερα και δυστυχώς δεν πήραμε τους βαθμούς τους οποίους δικαιούμασταν. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι η φετινή σεζόν είναι μια χρονιά για εμάς που παίρνουμε μαθήματα που γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και βάζουμε τη βάση για τη νέα σεζόν. Ευτυχώς σήμερα δεν το πληρώσαμε το λάθος στο τέλος».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024