Χαμός στο Καραϊσκάκη: Πάνω από 1000 οπαδοί περιμένουν την αποστολή (pics+vid)
Περισσότεροι από 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο και περιμένουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή για να «ντοπάρουν» τους παίκτες πριν το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (19:30), για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, παρότι το φαληρικό γήπεδο θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους, οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν αφήνουν την ομάδα μόνη της.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου είχαν απευθύνει κάλεσμα στους ομοϊδεάτες τους να δώσουν το «παρών» στις 17:00 στο πάρκινγκ του γηπέδου, προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας και να «ντοπάρουν» τους παίκτες ενόψει του αποψινού ντέρμπι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.