Ύστερα από 15 παιχνίδια χωρίς νίκη στην Super League, έπρεπε να φτάσουμε παραμονές Χριστουγέννων για να πανηγυρίσει ο Παναιτωλικός ο οποίος έκανε σεφτέ επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ σε τραγικό αγωνιστικό χώρο. Προβλήματα με το VAR και την επικοινωνία μεταξύ των διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Επρεπε να φτάσουμε παραμονές Χριστουγέννων για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ο Παναιτωλικός στην Super League καθώς σε ένα γήπεδο λάσπη νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ντουάρτε και Μπαϊροβιτς τα γκολ των νικητών.
Το παιχνίδι γενικά δεν είχε πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και πως να έχει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο! Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν έγινε φάση με όλα τα σημαντικά να συμβαίνουν στο δεύτερο μέρος.
Αρχικά ο ΟΦΗ στο 65′ είχε δοκάρι σε σουτ του Τσιλιανίδη εκτός περιοχής ενώ δοκάρι είχε και ο Παναιτωλικός στο 77′ με τον Μπαΐροβιτς. Η λύτρωση για τον Παναιτωλικό ήρθε ένα λεπτό μετά όταν ο Ντουάρτε εκμεταλλευόμενος και το τερέν καθώς η μπάλα κόλλησε, μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.
Μάλιστα στο 85′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ όταν ο Νάστος ανέτρεψε τον Μπαΐροβιτς και ο Μανούχος έδειξε πέναλτι αφού συμβουλεύτηκε το VAR με τον ίδιο τον παίκτη του Παναιτωλικού να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.