Ο ΠΑΟΚ δίνει «μάχη» για την παραμονή του στην Basket League και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση με τον Αμερικανό γκαρντ, Σάνον Σόρτερ να υπογράφει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Shannon Shorter, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Ο Shannon Shorter γεννήθηκε στη 1 Αυγούστου του 1989 στο Houston, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Ο Shorter αποφοίτησε το 2011 από το North Texas, έχοντας περάσει νωρίτερα από τα κολέγια του Texas A&M και το Paris JC.
Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Shorter δεν έπαιξε στην Ευρώπη, αλλά έμεινε στην Αμερική καθώς αγωνίστηκε σε Μεξικό, Αργεντινή. Η πρώτη του εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν η παρουσία του στην Hapoel Kfar Saba τη σεζόν 2013-2014, όπου σε 28 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ, είχε 25.8 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιαπωνία και Κίνα, πριν επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη σεζόν 2016-2017, με τη φανέλα της TED Ankara, όπου σε 21 αγώνες είχε 20.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, μεταγράφηκε στη γαλλική Le Mans, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 ματς, με 8.6 πόντους και 2.1 ριμπάουντ.
Από εκεί και μετά, αγωνίστηκε σε Κίνα, Λίβανο και Αυστραλία, όπου την σεζόν 2017-18, ήταν συμπαίκτης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Nathan Sobey και με τους Adelaide 36ers έφτασαν ως τον τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Shannon Shorter ήταν η ET Land στο πρωτάθλημα της Κορέας, με την οποία είχε 14.8 πόντους και 3.7 ριμπάουντ σε 18 συμμετοχές».
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.