Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μαγική» Αταλάντα ταπείνωσε την άθλια Μίλαν (5-0)

«Μαγική» Αταλάντα ταπείνωσε την άθλια Μίλαν (5-0)

Η εκπληκτική Αταλάντα διέσυρε την τραγική Μίλαν με 5-0 στο Μπέργκαμο και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα.

Κυρίαρχη από την αρχή μέχρι το τέλος η Αταλάντα στο Μπέργκαμο, σκόρπισε με 5-0 τη Μίλαν που δεν κατέβηκε ουσιαστικά ποτέ στο ματς και βρέθηκε πάλι στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς. Στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη πλέον η ομάδα του Πιόλι.

Η Αταλάντα άνοιξε από νωρίς το σκορ και είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Ο Γκόμες με εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά και όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 10. Πέντε λεπτά μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν και μια ανάσα από το 2-0 όταν σουτ του Πάσαλιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Η ισοπέδωση για την Μίλαν ήρθε στο δεύτερο μέρος. Αρχικά και αφού έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες η Αταλάντα, ο Πάσαλιτς στο 61′ έγραψε το 2-0 με σουτ και ο εφιάλτης μόλις είχε ξεκινήσει για τους Μιλανέζους. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το 3-0 με τον Πάσαλιτς να δίνει για τον Ίλισιτς που με διαγώνιο σουτ έκανε το σκόραρε ενώ στο 72′ ο ίδιος παίκτης με νέο τρομερό σουτ έκανε το 4-0.

Το μαρτύριο δεν είχε τελειώσει ακόμα για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 83′ ο Μουριέλ έκανε το 5-0 σε κενή εστία ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Ντοναρούμα με μεγάλη επέμβαση έσωσε και έκτο γκολ.

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Καστάιν, Γκόζενς (89’ Χάτεμπουρ), Γκόμες (88’ Φρόιλερ), Ίλισιτς (80’ Μουριέλ), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς, Μαλινόβσκι

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουζάκιο, Ροντρίγκες (46’ Καλάμπρια), Ρομανιόλι, Κόντι, Μποναβεντούρα (64’ Πιόντεκ), Τσαλχάνογλου, Κεσί, Μπενασέρ, Σούσο (84’ Καστιγιέχο), Λεάο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024