Η κατάδυση Μητσοτάκη στον Παγασητικό
Η πρόσκληση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού που αποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το καλοκαίρι του 2020
Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενημερώνει τον Πρωθυπουργό για το έργο των τεσσάρων υποβρύχιων Μουσείων που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε Αλόννησου και Παγασητικό.
Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ενήμερος για το έργο που αφορά τη δημιουργία των πρώτων επισκέψιμων υποβρύχιων μουσείων στη χώρα μας. Μάλιστα αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στα εγκαίνια που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2020 και να καταδυθεί μαζί με τον Περιφερειάρχη.
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το έργο της περιφέρειας Θεσσαλίας και κατά την επίσκεψή του στο νέο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Το έργο αυτό της Περιφέρειας ο πρωθυπουργός το χαρακτήρισε «έργο πιλότο για όλη τη χώρα» καθώς όπως είπε είναι το μοναδικό τέτοιου είδους εκπαιδευτήριο για το άτομα με αναπηρία για τη χώρα μας.
Ο πρωθυπουργός έδειξε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στο έργο και τις δράσεις του “γαλάζιου” Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που κατά πολλούς αποτελεί πρότυπο αυτοδιοικητικού ανεξάρτητους κομματικών ταμπελών.
Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθεώρησε τα έργα στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας και δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Ε65, που συνδέει την ΠΑΘΕ Αθηνών – Θεσσαλονίκης με την Εγνατία Οδό. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα έργα στο νότιο τμήμα του Ε65 θα ολοκληρωθούν εντός της συμβατικής προθεσμίας μέχρι το τέλος του 2021, «ίσως και προηγούμενα». Τόνισε ότι «θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών και στο βόρειο τμήμα του Ε65» δηλαδή μετά τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα. «Ο δρόμος αυτός δεν θα μείνει ημιτελής. Αυτό είναι προσωπική δέσμευση» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»
- Γαλλία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στον Λίβανο
- «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» – Το πολιτικό θρίλερ όπως το έζησαν Ρέντφορντ και Χόφμαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442