Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά είναι η καλύτερη παρέα

Ζώδια: Αυτά είναι η καλύτερη παρέα

Είναι ιδιαίτερα και μοναδικά τα συγκεκριμένα ζώδια αλλά έχουν τη μεγαλύτερη «φάση» μέσα στην παρέα

Όλα έχουν τις ομορφιές και τις κακίες τους. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι όλοι γεννημένοι το κέντρο της προσοχής και της παρέας. Για παράδειγμα υπάρχουν ζώδια βαριέσαι να κάτσεις δίπλα τους. Αυτά που μας απασχολούν εδώ είναι που έχουν την περισσότερη φάση.

Τοξότης

Ξεκάθαρα μία παρέα χώρις Τοξότη δεν είναι παρέα. Κάτι της λείπει. Οι Τοξότες έχουν την τάση να είναι το κέντρο της παρέας. Επειδή ακριβώς τους εμπιστεύονται όλοι, ξέρουν και τα περισσότερα μυστικά και κουτσομπολιά.

Είναι επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και ξέρουν πώς να έχουν χιούμορ τη στιγμή που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Θέλουν να περνάνε όλοι γύρω του καλά και το αντιλαμβάνεται σαν προσωπική ευθύνη. Διαφορετικά κατηγορεί τον ίδιο που ο χρόνος κύλησε βαρετά ή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Λέων

Μοιάζει σε πάρα πολλά με τον Τοξότη. Τόσο στην αυτοπεποίθηση όσο και στην κοινωνικότητα που έχει. Ο Λέων έχει περισσότερη αλαζονεία αλλά για κάποιον λόγο πολλοί τον μιμούνται. Ίσως αυτή η αλαζονεία και το ύφος του «ξέρω ποιος είμαι» τους προξενεί θαυμασμό.

Η παρέα χρειάζεται τον Λέοντα γιατί έτσι υπάρχουν και οι ισορροπίες. Θα δώσει τα πάντα για τους φίλους του. Είναι πολύ γενναιόδωρος και παράλληλα θα κάτσει να ακούσει τον κάθε έναν ξεχωριστά δίνοντας λύσεις.

Ζυγός

Ό,τι και να του πεις θα σου πει ναι. Ό,τι έχει να κάνει με διασκέδαση κλπ δεν πρόκειται να σου φέρει εύκολα αντίρρηση. Οι Ζυγοί κρατάνε τις ισορροπίες ούτως ή άλλως. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μιλάνε δυνατά και να κάνουν χιούμορ.

Παράλληλα όμως μπορεί να πέσουν ψυχολογικά και να ακούνε τους άλλους να μιλάνε. Μαζεύει τις πληροφορίες που θέλει για να δώσει λύσεις σε όλους. Απεχθάνεται το ψέμα και δε θέλει να μπαίνει στη μέση σε κουτσομπολιά της παρέας. Είναι γενικά ένα ζώδιο που του αρέσει να περνάνε όλοι καλά γύρω του, χωρίς υπερβολές και εγωισμούς ωστόσο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024