Παναθηναϊκός: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια έμειναν διαθέσιμα για το ντέρμπι
Όσοι θέλουν να βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ και δεν έχουν φροντίσει να βρουν εισιτήρια θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, καθώς το sold out βρίσκεται προ των πυλών.
Όσοι πιστοί… σπεύσατε. Αύριο είναι το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και το sold out είναι πλέον προ των πυλών.
Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν απομείνει πλέον λιγότερα από 1.000 εισιτήρια προς διάθεση, κάτι που σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και αυτά να εξαντληθούν και αύριο το ΟΑΚΑ να είναι κατάμεστο.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εξαιρετική με την ΚΑΕ να κάνει όλες αυτές τις ημέρες ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το ντέρμπι να είναι μια γιορτή του μπάσκετ (επιστολές σε υπουργείο Προτασίας του Πολίτη, Υφυπουργείο Αθλητισμού, Ευρωλίγκα, αυστηρά μέτρα ασφαλείας με δίχτυ-προστατευτικά-φυσούνες, ανάρτηση βίντεο αθλητών όπου ζητούν στήριξη μόνο με τη φωνή κτλ κτλ), ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η χθεσινή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Στον Παναθηναϊκό δε θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό και δεν επιθυμούν να κινδυνεύσει η ομάδα με οποιαδήποτε τιμωρία και γι’ αυτό έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ερίκ Καντονά μίλησε για τους πολέμους στον κόσμο και έστρεψε τα πυρά του προς τον Ντόναλντ Τραμπ και τους ηγέτες που αποφασίζουν στρατιωτικές συγκρούσεις.