Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνει το «παρών» στο «Audi Dome» και να στηρίζει έμπρακτα τον Κεστούτις Κεμζούρα και τους παίκτες της ομάδας στη μάχη με τους πρωταθλητές Γερμανίας.
Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ταξίδεψε στο Μόναχο και παρακολουθεί δια ζώσης την αναμέτρηση με την Μπάγερν.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός καλείται να ανταπεξέλθει και να πετύχει την 4η νίκη του στη φετινή διοργάνωση.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και τον Λιθουανό τεχνικό, όπως επίσης και αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη φωνή τους προσπαθούν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Στην τρίτη θέση της La Liga ανέβηκε το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά την εκτός έδρας νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι και μετρά 48 βαθμούς. Η Λεβάντε έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη παραμονής
Ανησυχία προκάλεσε« στο Γ. Καραϊσκάκης» η σύγκρουση των Ρέτσου και Πιρόλα σε διεκδίκηση της μπάλας. Αμφότεροι συνέχισαν κανονικά, παρότι τραυματίστηκαν και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες.