Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλι Ριντ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στην διάθεση του Κεστούτις Κεμζούρα.
Επιστροφές για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Γουίλι Ριντ να μπαίνουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούσαν.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ είχε μία τενοντίτιδα και ο Αμερικανός μία ενόχληση στον αχίλλειο, προβλήματα πάντως που τους κράτησαν έξω μονάχα στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας.
Κανονικά προπονήθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έκανε τρία ράμματα στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες, κάτι που δεν είναι ικανό για να τον αφήσει εκτός για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο