Τα γενέθλια της είχε μία από τις πιο αγαπημένες και σπουδαίες ηθοποιούς που λατρέψαμε μέσα από τις ελληνικές ταινίες. Ο λόγος για τη Μάρθα Καραγιάννη που τα γιόρτασε με καλούς της φίλους.
Όσο κι αν δεν της φαίνεται η γνωστή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε 80 ετών!
Ωστόσο οι καλοί της φίλοι έκαναν για εκείνην ένα πάρτι-έκπληξη όπου έσβησε το νούμερο 80 στην τούρτα που έγραφε πάνω «Να ζήσεις Μαρθούλα!»
Ανάμεσά τους η Ντόρα Ντούμα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Νίκος Γαλανός, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Θάνος Καληώρας αλλά και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη που είπαν τα «χρόνια πολλά» στην κυρία Μάρθα
Η τούρτα της Μάρθας που λέει με πολύ καμάρι την ηλικία της!!!! Μαρθουλα μου να ζήσεις αλλά το σα γερή δυνατή να σε χαιρωμαι εγώ και όσοι σε αγαπανε!!!!!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας