«Εφαγε πόρτα» ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας από τον Εντι Ράμα
Μόλις μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι με τον Εντι Ράμα, το γραφείο του αλβανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ξαφνικά την ακύρωσή της.
Μόλις μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι με τον Εντι Ράμα, το γραφείο του αλβανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ξαφνικά την ακύρωσή της.
Την ακύρωσε ξαφνικά
Κατά την επίσκεψή του στην Αλβανία, ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι συναντήθηκε χθες με τον αλβανό ομόλογό του Ιλίρ Μέτα.
Μετά όμως την κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έγινε γνωστή η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα ακύρωσε ξαφνικά τη συνάντησή του με τον Στέβο Πενταρόφσκι.
Ο βουλευτής του αλβανικού κοινοβουλίου, του σλαβικού κόμματος «Μακεδονική Συμμαχία για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», Βασίλ Στεργιόφσκι, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, δήλωσε ότι θα ακολουθήσει συνάντηση του προέδρου με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εντι Ράμα.
Ενόχλησε η συνάντηση με Μέτα…
Αλλά, μισή ώρα πριν το τετ α τετ των δύο αντρών, το γραφείο του αλβανού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ο Εντι Ράμα το ακύρωσε με τη δικαιολογία ότι «ο πρωθυπουργός έχει σημαντική συνάντηση».
Η ενέργεια ενδεχομένως συνδέεται με την κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο προέδρων Μέτα και Πενταρόφσκι, δήλωσε ο Στεργιόφσκι χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442