Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στα πλευρά και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Στην Μόσχα για το παιχνίδι με την Κίμκι, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Οι Πράσινοι του Πεδουλάκη, μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Ζενίτ, επιστρέφουν στη Ρωσία, με στόχο την 3η τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Η Κίμκι μάλιστα στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός από τους γνωστούς απόντες, Μοζγκόφ, Βιάλτσεφ και Βαλίεφ, από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα λείψει επίσης ο Στέφαν Γιόβιτς.
Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στα πλευρά και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Αντίθετα, όσον αφορά στον Κρις Κρέιμερ, ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.