Η Φιορεντίνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Λάτσιο με 1-2 και μετά το τέλος ο Φρανκ Ριμπερί έχασε τον έλεγχο έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία.
Ο Γάλλος άσος επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή του ματς και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον ίδιο πάντως να δηλώνει μετανιωμένος λίγες ώρες αργότερα μέσω ανάρτησης στα social media. Παρ’ όλα αυτά όμως την τιμωρία δεν την γλίτωσε και ήταν βαριά.
Ο Ριμπερί λοιπόν τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο και αν δεν πέσει η τιμωρία στην έφεση θα χάσει τα παιχνίδια με Σασουόλο, Πάρμα και Κάλιαρι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του