Η Φιορεντίνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Λάτσιο με 1-2 και μετά το τέλος ο Φρανκ Ριμπερί έχασε τον έλεγχο έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία.
Ο Γάλλος άσος επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή του ματς και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον ίδιο πάντως να δηλώνει μετανιωμένος λίγες ώρες αργότερα μέσω ανάρτησης στα social media. Παρ’ όλα αυτά όμως την τιμωρία δεν την γλίτωσε και ήταν βαριά.
Ο Ριμπερί λοιπόν τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο και αν δεν πέσει η τιμωρία στην έφεση θα χάσει τα παιχνίδια με Σασουόλο, Πάρμα και Κάλιαρι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!
Χιλιάδες απλού κόσμου και οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητικού και -όχι μόνο- κόσμου της Ρουμανίας απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Μιρτσέα Λουτσέσκου, με την ατμόσφαιρα να δονείται από συνθήματα – Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής έγινε η κηδεία του.