Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Φιορεντίνα 1-3

Μίλαν – Φιορεντίνα 1-3

Η εκπληκτική Φιορεντίνα διέλυσε μέσα στο «Σαν Σίρο» με 3-1 την Μίλαν και την «βύθισε» στον πάτο της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά από δύο σερί ήττες η Μίλαν έψαχνε την ανάκαμψη στο ματς με την Φιορεντίνα αλλά τελικά ηττήθηκε ξανά, με 1-3 από τους εξαιρετικούς «Βιόλα» και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και αποθέωση για τον σκόρερ Ριμπερί από όλο το γήπεδο όσον αφορά στην Φιορεντίνα ενώ για την Μίλαν που από το 55′ έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Μουζάκιο, το μόνο θετικό είναι το εκπληκτικό γκολ του Λεάο που απλά μείωσε προς το τέλος.

Η Φιορεντίνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε ευκαιρίες κυρίως με τον Ριμπερί όταν στο 11′ ο Μπενασέρ υπέπεσε σε πέναλτι στον Κιέζα και ο Πουλγκάρ από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-1.

Στο 28′ ακυρώθηκε γκολ του Καστροβίλι με το ημίχρονο να τελειώνει στο 1-0 για τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ.

Με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου μέρους, το ματς στράβωσε για τα καλά για την Μίλαν αφού ο Μουζάκιο στο 55 κλώτσησε τον Ριμπερί και αποβλήθηκε. Από και πέρα μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο με την Φιορεντίνα να κάνει πάρτι.

Στο 66′ ο Καστροβίλι από κοντά έκανα το 0-2 με τον Ντοναρούμα να πιάνει πέναλτι του Κιέζα στο 69′ και να κρατάει το 0-2. Όχι για πολύ όμως αφού στο 78′ ο Ριμπερί με υπέροχη κίνηση νίκησε τον Ιταλό πορτιέρο για το 0-3 και αποθεώθηκε απ’ όλο το γήπεδο.

Το μόνο που κατάφερε η Μίλαν ήταν να μειώσει σε 1-3 στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Λεάο ντρίπλαρε όλη την άμυνα και σκόραρε.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Μουζάκιο, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καλάμπρια, Κεσί (46’ Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Μπενασέρ, Σούσο (79’ Καστιγιέχο), Λεάο, Πιόντεκ (58’ Ντουάρτε)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μιλένκοβιτς, Λιρόλα, Κάσερες, Πετσέγια, Νταλμπέρ, Ριμπερί (89′ Γκεζάλ), Μπαντέλι, Πουλγκάρ, Κιέζα (84’ Μπόατενγκ), Καστροβίλι (78’ Μπενάσι)

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024