Στιγμές έντασης στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του γκολ της μείωσης από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να αρχίζει τα «γαλλικά», σε έντονο ύφος προς τη μεριά οπαδού.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ηττάται αυτή τη φορά από την ΑΕΛ με σκορ 1-2.
Το αρνητικό κλίμα έχει επηρεάσει άπαντες στο στρατόπεδο των «πράσινων», κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις αντιδράσεις στο γκολ των γηπεδούχων.
Ο Ζαχίντ, μείωσε σε 1-2 στο 62ο λεπτό και ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε… Η κάμερα τον έπιασε να εκτοξεύει ορισμένα «γαλλικά» προς το μέρος οπαδού, μιλώντας σε έντονο ύφος σε οπαδό.
Μάλιστα ο Έλληνας προπονητής χρειάστηκε να παρέμβουν οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, για να ηρεμήσει.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.