Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Βλέπει τον Χοακίν Τόρες

ΑΕΚ: Βλέπει τον Χοακίν Τόρες

Ο Χοακίν Τόρες που αγωνίζεται στον Βόλο, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο νεοφώτιστος Βόλος είναι μια από τις ομάδες που παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας πολύ καλή παρουσία και σημαντική βαθμολογική συγκομιδή. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για όλα αυτά ακούει στο όνομα Χοακίν Τόρες.

Ο μικρόσωμος Αργεντινός (1.67μ) έχει έρθει δανεικός στους Βολιώτες από την Νιούελς Ολντ Μπόις και έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σκόραρε και στο τελευταίο παιχνίδι του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα με έναν απίστευτο τρόπο.

Γενικότερα, ο βιρτουόζος Αργεντινός του Βόλου έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα στην Superleague και έχει τραβήξει την προσοχή της ΑΕΚ που φέρεται να ρώτησε για την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με δημοσιεύματα ο Τόρες έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στην Ένωση αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ο μεσοεπιθετικός του Βόλου να απασχολήσει την ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024