Κόβατς: «Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς»
Ο Νίκο Κόβατς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι διασκεδάζει με την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Μπάγερν στοχεύει στη νίκη σε κάθε ματς αλλά και στην κατάκτηση του Champions League.
Ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ολυμπιακό, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν στη συνέντευξη Τύπου:
Την άμυνά του και τον τραυματία Ζούλε: «Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Ζίλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει… δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί».
Για τον Μίλερ και το εάν θα παίξει: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θα δούμε εάν θα παίξει. Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Το έδειξε και πέρυσι και θα το δείξει και φέτος».
Για το αν η Μπάγερν θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ: «Επιθυμία μας είναι να το κατακτήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό».
Τον ρόλο του Χάβι Μαρτίνες: «Κάθε παίκτης θα πάρει χρόνο. Ο Χάβι έπαιξε το Σαββατοκύριακο και δεχθήκαμε 2 γκολ. Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό απαραίτητα ή εάν παίζει στην άμυνα μιλάμε για κάτι άλλο. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο καλά επιθετικά αλλά αμυντικά πιο άσχημα. Η επίθεση πάντα ξεκινάει από την άμυνα και η άμυνα από την επίθεση».
Το εάν θα είναι αποτυχία εάν δεν κερδίσει η Μπάγερν τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο που γύρισε το 0-2 σε 2-2 με την Τότεναμ. Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του».
Για το ότι ο Ούλι Χένες ζητάει ο Χάβι Μαρτίνες να παίζει: «Το ποιος θα παίζει είναι δική μας δουλειά. Μιλάμε με τον Χένες όμως εμείς αποφασίζουμε. Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους».
Τον Ζίλε και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Ο Ζίλε είναι ένα σημαντικό στέλεχος δικό μας και της Εθνικής. Έχουμε όμως πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μπόατενγκ. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο».
Για Μίλερ και Κουτίνιο: «Ο Μίλερ έπαιξε ως δεξιός επιθετικός με την Εθνική και πήγε καλά. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Έχουμε 16 παίκτες υγιείς και διαθέσιμους και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο που πρέπει».
Για την άμυνα της ομάδας του σε σχέση με πέρσι: «Έχουμε δεχθεί τρία τέρματα πιο πάνω από πέρυσι. Δεν είμαστε πολύ χειρότεροι. Είναι περισσότερο επειδή είμαστε περισσότερο επιθετικοί. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Στο τελευταίο παιχνίδι μας δεν είχαμε συγκέντρωση και για αυτό δεχθήκαμε τα τέρματα αυτά».
Για τον Γκνάμπρι: «Σε ποιά κατεύθυνση; Τι νέα εννοείτε; Είναι υγιής. Το απέδειξε με την Άουγκσμπουργκ και την Εθνική».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά από έξι σερί ήττες ο Παναιτωλικός έβαλε «φρένο» στην κατρακύλα και επέστρεψε στις νίκες με «ηχηρό» τρόπο, επικρατώντας στην Λάρισα της ΑΕΛ Novibet με το εμφατικό 4-1!
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Βόλφσμπουργκ επικρατώντας με 2-1 για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Κουλιεράκη να σκοράρει για την ομάδα του. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει