Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σα: «Χίλια ευχαριστώ στον κόσμο – Δεν ξεχωρίζω κάποιον από την Μπάγερν»

Σα: «Χίλια ευχαριστώ στον κόσμο – Δεν ξεχωρίζω κάποιον από την Μπάγερν»

Ο Ζοσέ Σα ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, δεν θέλησε να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη της Μπάγερν ενώ τόνισε πως του δίνει κίνητρο το ότι οι Βαυαροί σκοράρουν συνέχεια.

Ο Ζοσέ Σε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Μπάγερν (22/10 22:00) με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να στέκεται στην βοήθεια του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε που είναι πάντα κοντά στην ομάδα ενώ δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον από τους παίκτες των Βαυαρών.

Αναλυτικά:

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από την Μπάγερν: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες της Μπάγερν. Ολη η ομάδα είναι σπουδαία. Εχουν ποιοτικούς παίκτες και όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί. Ωστόσο, είμαστε και εμείς πολύ καλοί και πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στους ομίλους: «Μου δίνει κίνητρο το γεγονός ότι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο και εμείς έχουμε σκοράρει σε όλα μας τα παιχνίδια. Μέσα στο Καραϊσκάκη πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να παίξει. Υπάρχει το κίνητρο, το οποίο είναι πολύ μεγάλο».

Για τον κόσμο: «Θέλω να τους πω χίλια ευχαριστώ που είναι δίπλα μας. Κάνουμε τα πάντα για να είναι μαζί μας, να συνεχίσουν να είναι κοντά μας. Να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και να έχουμε μια πολύ όμορφη βραδιά. Θέλω να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όπως κάνουν πάντα».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024