Ελλάδα – Βοσνία : Ποια 11αδα σκέφτεται να παρατάξει ο Φαν’τ Σιπ
Με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου (12/10) θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ η Εθνική ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 (15/10, 21:45, Cosmote Sport 1, Open)
Με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται απόψε (21.45) τους… παλιούς τους γνώριμους στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, σε έναν αγώνα, όμως, που στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την «γαλανόλευκη».
Με βάση αυτό, ο τεχνικός της ομάδας, Τζον Φαν΄τ Σιπ έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε αρκετούς πειραματισμούς όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτι που έπραξε και στον αγώνα κόντρα στη «Σκουάντρα Ατζούρα».
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.