Οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν ένα σερί 14-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο και ηττήθηκαν με 69-60 από την Μπεσίκτας, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.
Με το… αριστερό μπήκε στο φετινό Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να γνωρίζει την ήττα από την Μπεσίκτας με 69-60.
Οι Ασπρόμαυροι στάθηκαν όρθιοι για 35 λεπτά, αλλά στο κρίσιμο πεντάλεπτο έμειναν… άσφαιροι, δέχθηκαν ένα σερί 14-0 και οι Τούρκοι έφυγαν με το διπλό από την Πυλαία.
Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη φετινή διοργάνωση, παρότι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία για 35 λεπτά. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αφήνει πίσω της το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.