Προπονητής του μήνα ο Λαμουσί της Νότιγχαμ Φόρεστ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Championship και ο Σαμπρί Λαμουσί αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής του Σεπτεμβρίου
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Championship και με το πέρας 11 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς παρέα με την Γουέστ Μπρομ.
Η όλη εικόνα της ομάδας πιστώνεται φυσικά στην δουλειά του Γαλλοτυνήσιου προπονητή, Σαμπρί Λαμουσί, ο οποίος την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία στην προσπάθεια που γίνεται για να ανέβει ο σύλλογος στην Premier League.
Έτσι η προσπάθεια που έχει κάνει ο Λαμουσί και οι παίκτες του εξαργυρώθηκε για τον 47χρονο, αφού όπως έγινε γνωστό αναδείχθηκε ως ο προπονητής του μήνα για τον Σεπτέμβριο.
«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος επειδή όσα πετύχαμε τον Σεπτέμβρη ήταν απλά υπέροχα», ήταν τα λόγια του όταν παρέλαβε το βραβείο.
Θυμίζουμε πως τον μήνα που μας πέρασε η Νότιγχαμ μέτρησε τέσσερις νίκες κόντρα σε Σουόνσι (1-0), Μπράρνσλεϊ (1-0), Στόουκ (3-2), Μπρέντφορντ (1-0) και μία ισοπαλία με τη Μπλάκμπερν (1-1).
😍 Congratulations, gaffer!
Sabri Lamouchi has been named as September's Manager of the Month! #NFFC
— Nottingham Forest FC (@NFFC) October 11, 2019
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442