Ιταλία: Δεν παίζει με Ελλάδα ο Σένσι, δύσκολα και ο Φλορέντσι
Ο Στέφανο Σένσι δεν θα είναι στη διάθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για το ματς της Ιταλίας με την Ελλάδα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Φλορέντσι.
Ο Στέφανο Σένσι τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής τραυματίστηκε ο μέσος των νερατζούρι και αποχώρησε στο 34ο λεπτό με τις εξετάσεις που έκανε τη Δευτέρα να δείχνουν πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.
Ο Σένσι λοιπόν όπως επιβεβαιώθηκε από τους Ιταλούς θα απουσιάζει από το ματς με την Εθνική μας ομάδα στο Ολίμπικο της Ρώμης, ενώ θα είναι εκτός και από το ματς των Ιταλών με το Λιχτενστάιν την επόμενη Τετάρτη (15/10) στο Βαντούζ.
Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Αλεσάντρο Φλορέντσι, αφού περνάει ίωση και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.